Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Avocatul Poporului solicită oprirea tăierii pădurilor pe perioada stării de urgență

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 8 aprilie 2020 Etichete: , ,

Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a primit miercuri o solicitare din partea Avocatului Poporului, Renate Weber, cu privire la oprirea tăierilor de pădure în perioada stării de urgență.

De asemenea, Avocatul Poporului solicită intensificarea controalelor în zonele forestiere de către reprezentanții Gărzilor Forestiere, împreună cu forțele de ordine.

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la defrișările masive ale terenurilor forestiere, și a solicitat ministrului afacerilor interne, în calitate de președinte al Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, să analizeze împreună cu Ministerul Apelor și Pădurilor și cu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, luarea în considerare a sistării tăierilor de pădure pe perioada stării de urgență și intensificarea controalelor în păduri de către reprezentanții Gărzilor Forestiere, împreună cu forțele de ordine, și efectuarea în trafic a activităţilor/controalelor specifice pe linie de control silvic”, se arată în comunicatul emis de Avocatul Poporului.

Din comunicat nu reiese dacă Renate Weber a purtat consultări cu actorii implicați în acest sector, în speță producătorii de mobilă și exportatorii legali de materie primă. Totodată, nu este clar cum împiedicarea exploatării legale de lemn îi va împiedica pe infractori să își desfășoare în continuare activitatea.

Comentarii


  • I wanted to share an insightful resource on the best algorithmic trading strategies that I recently came across. This blog post on https://uberant.com/article/2006415-mastering-the-art-of-backtesting-algo-strategies/ provides an in-depth exploration of effective algorithmic trading strategies. Whether you’re new to algorithmic trading or looking to enhance your existing strategies, this resource offers valuable information that can help optimize your trading approach. I highly recommend checking it out for practical insights and actionable tips.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW