Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Avocatul lui Daniel Tudorache, explicații în cazul candidatului PSD prins cu sute de procese-verbale: Pentru eficiență noi am preferat ca un reprezentant să le strângă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete: ,

Daniel Tudorache sare în apărarea lui Cătălin Tomescu, candidatul PSD pentru Consiliul Local al Sectorului 1 prins cu aproape 500 de procese-verbale asupra în sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache susține că Tomescu ar fi avut doar simpla misiune de a strânge procesele-verbale strânse de la reprezentanții PSD din secțiile de votare, însă nu a lămurit ce căuta acesta în incinta BES. 

„La fiecare secție de votare se întocmește un proces-verbal care stabilește ce s-a numărat. Un exemplar merge la Biroul Electoral Central iar câte un exemplar la fiecare reprezentant al partidelor. Pentru eficiență noi am preferat ca un reprezentant să strângă aceste procese-verbale chiar la Biroul Electoral al Sectorului 1 și să le transporte la sediul partidului pentru a face numărătoarea paralelă”, a declarat Mihai Drăgan într-o conferință de presă.

Avocatul susține că Tomescu i-a relatat că ar fi fost pe stradă oprit de mai mulți susținători ai candidatei Clotilde Armand, iar acesta din teama de a nu fi agresat, s-a refugiat în sediul Direcției de Mediu a Primăriei Sectorului 1, aflat în aceeași clădire cu Biroul Electoral

„La mai puțin de jumătate de oră după ce Daniel Tudorache a anunțat pe Facebook că este câștigător conform numărătorii paralele s-a întâmplat acest incident. Pe stradă reprezentantul nostru care nostru care transporta acele procese-verbale la sediul partidului a fost oprit de către un grup de susținători ai doamnei Armand. Acest domn susține că a fost urmărit, hăituit, agresat, motiv pentru care s-a întors în clădirea în care se află Biroul Electoral al Sectorului 1, dar și două Direcții ale Primăriei Sectorului 1. A intrat în lift și a încercat să ajungă la etajul 2, unde se află Direcția de Mediu, sperând că acolo se află mai multe, pentru că i-a fost teamă să nu fie bătut. A ajuns sus, ulterior persoanele de la USR PLUS și PNL, foarte agresive fiind, au chemat Poliția”, a transmis avocatul lui Daniel Tudorache, Mihai Drăgan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW