Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Avocata lui Liviu Dragnea: Are mai multe hernii la nivelul coloanei / Starea lui s-a agravat

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 septembrie 2020 Etichete: , ,

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat joi că fostul președinte PSD are o stare proastă de sănătate, acesta suferind de „mai multe hernii la nivelul coloanei”. 

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a penitenciarului Rahova. Afecțiunile clientului meu erau cunoscute publicului cu mult înainte începerea executării pedepsei privative de libertate, fiind cunoscut că a fost luată în calcul o operație mai amplă . Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflată în zona cervicală și o parte în zona lombară”, a declarat Flavia Teodosiu, citată Ziare.com.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea nu este primul politician care acuză probleme de sănătate în urma unor condamnări în instanță. Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a cerut să fie eliberată din detenție pe motiv că ar suferi de mai multe afecțiuni. Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a acuzat că este privată în Arestul Poliției Capitalei de tratamentul pentru o afecțiune autoimună. De asemene, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a pretins în anul 2014 că ar suferi de cancer într-o fază avansată. În prezent, acesta se află încarcerat la Penitenciarul Alba, unde își ispășește condamnarea.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, în instanță după ce i-a fost ridicat dreptul la muncă: La conversație a luat parte și Irina Tănase, îmbrăcată în pijamale / Sunt inginer auto și asta e meseria mea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW