Thursday, September 29, 2022
Jurnalism corect


Avocat, după audieri: Declarațiile inițiale ale familiei lui Gheorghe Dincă sunt total schimbate

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 22 august 2019 Etichete: , , ,

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține, în contextul audierii familiei lui Gheorghe Dincă la DIICOT, că declarațiile inițiale ale acestora sunt total schimbate. Acesta mai susține că fosta soție a lui Gheorghe Dincă a distrus probe.

„(…)În momentul când am început să pun întrebări, atunci a început să tremure, să înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege. Vreau vă spun că din punctul meu de vedere, această doamnă minte foarte tare, contraziceri extraordinare între declarațiile familiei. (…) În mod clar și prin ceea ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au zis celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a distrus probe, acum este de văzut dacă cu intenție, voit sau nevoit”.

Tonel Pop a precizat că în primă fază a audierii, familia a încercat să îl descrie pe Gheorghe Dincă ca fiind un tată și un soț bun, însă, atunci când a început să pună întrebări, s-au schimbat toate declarațiile inițiale.

„În prima fază au încercat să aibă teoria unui soț bun, care aduce flori soției, care nu atinge decât cu o floare, după care, în momentul în care am început să pun întrebări, s-au întors toate declarațiile inițiale, au început să deconspire anumite lucruri, unele grave, după care au încercat să revină și numai prin întrebări succesive mai recunoșteau anumite lucruri(…)Declarațiile inițiale sunt total schimbate.”

De asemenea, potrivit avocatului, joi, au mai fost audiați și anumiți polițiști, foarte importanți în acest caz.

„Au fost audiați anumiți polițiști, foarte importanți în această ecuație și s-a încercat, de asemenea, a nu cunoaște eu că sunt audiate și acele persoane.”, a declarat Tonel Pop.

Foto: Inquam Photo/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW