Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr: Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde, în România

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 20 martie 2024

Ministrul Apărării Naționale Angel Tîlvăr a afirmat în urma vizitei sale la Bacău, printr-o postare pe Facebook, că avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde.

Ministrul a vizitat compania AEROSTAR Bacău, un important centru de mentenanță pentru avioanele F-16 și lansatorul multiplu de rachete HIMARS, dar și compania ELMET INTERNATIONAL, care fabrică componente ale transportorului pentru trupe PIRAHNA V.

„Industria de apărare este extrem de importantă pentru Ministerul Apărării Naționale. Iar AEROSTAR Bacău este una dintre companiile de succes din industria de profil și este Centru de Mentenanță pentru F-16 și pentru lansatorul multiplu de rachete HIMARS. În cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o la Bacău am văzut și linia pregătită pentru asamblarea și fabricarea unor elemente mecanice pentru vehiculul aerian aferent UAS tactic operativ, ale cărui componente vor fi produse de mai multe companii din România”, transmite Angel Tîlvăr pe pagina sa de Facebook.

Foto: Angel Tîlvăr / Facebook

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW