Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Avertismentul unei paciente cu COVID-19, internată la spitalul de campanie din Otopeni: Aș dori ca oamenii să fie foarte atenți, să se protejeze și să creadă ce se spune

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 mai 2020 Etichete: , ,

MApN a publicat primele imagini că mărturia unei paciente, infectate cu noul coronavirus, din secția de terapie spitalului militar de campanie ROL 2 de la Otopeni.

Pacienta a explicat că boala a avut o evoluție foarte rapidă, însă simptomele au început să se amelioreze după internare.

„Am fost foarte rău. Când am ajuns aici am început să mă simt mai bine. Simptomele au evoluat în minute. Eu astăzi am putut să mă ridic singură. Evoluția a fost extraordinar de bună, iar acești oameni au fost alături de mine întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a învinge împreună această boala, care este foarte grea. (…) Am simțit că nu mai pot.”

De asemenea, pacienta i-a sfătuit pe cetățeni să fie foarte atenți și să respecte recomandările autorităților.

”Aș dori ca oamenii să fie foarte atenți să se protejeze, să se ferească, să aibă grijă și să creadă ceea ce se spune pentru că este adevărat. la unele persoane se manifestă mai bine, la altele mai rău, cum este cazul meu. Am fost foarte norocoasă că am ajuns aici,” a mai spus pacienta.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în România a ajuns la 12.240, iar la secțiile ATI ale spitalelor sunt internați 221 de pacienți.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW