Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Avertismentul ministrului francez al Sănătății: Un nou val al pandemiei de coronavirus e posibil să vină până la finalul lunii iulie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 5 iulie 2021

Olivier Veran, ministrul francez al Sănătății, avertizează că valul patru al pandemiei de coronavirus ar putea veni până la finalul lunii iulie și le recomandă cetățenilor să se vaccineze și să se protejeze, respectând regulile de protecție sanitară, din cauza răspândirii variantei Delta. 

De cinci zile încoace, rata de infectare nu a scăzut, ci crește din nou, din cauza variantei Delta, care este foarte contagioasă. Exemplul britanic arată că un nou val e posibil să vină până la finalul lunii iulie”, a scris ministrul francez al Sănătății, duminică, pe Twitter.

Acesta le recomandă cetățenilor să se vaccineze în număr cât mai mare și să respecte regulile de distanțare socială și igienă, pentru a limita răspândirea variantei Delta.

În România, Grupul de Comunicare Strategică a raportat duminică două decese și 33 de noi cazuri de COVID-19, din 17.304 de teste, identificate în ultimele 24 de ore. În spitale, numărul total de persoane internate cu COVID-19 a ajuns la 400, dintre care 67 de pacienți sunt în ATI.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW