Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Avertisment RO-Alert pentru locuitorii de lângă București: prezența unui urs a fost semnalată

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 13 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Rezidenții din zonele de lângă București au fost avertizați printr-o notificare RO-Alert cu privire la prezența unui urs în zonă. O femeie a relatat pe Facebook că un urs a sărit în fața mașinii în care se afla, în pădurea Ciolpani.

În localitatea Ciolpani s-a raportat prezența unui urs, iar ISU București-Ilfov a emis recent un mesaj RO-Alert pentru a informa populația din localitățile Ciolpani și Snagov.

Rezidenții din Ciolpani și Snagov, aflate în apropierea Bucureștiului, au primit un mesaj RO-Alert de Alertă Extremă sâmbătă dimineața, în urma unui apel la 112 care semnala posibila prezență a unui urs în zona pădurii Scroviștea. Echipele ISU au început operațiuni de căutare.

Potrivit autorităților, este vorba despre pui de urs, care a fost observat și raportat de un pădurar, iar pentru a asigura siguranța suplimentară, un echipaj al Jandarmeriei Ilfov a rămas în zonă pentru monitorizare. Autoritățile locale au fost de asemenea notificate.

Puiul de urs nu a manifestat agresivitate împotriva locuitorilor sau a proprietăților, iar alte informații vor fi furnizate de către colonelul Dunitriu, comandantul Jandarmeriei Ilfov.

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW