Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Avertisment MAE: Grevă anunțată de piloții Ryanair din Belgia

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 27 iulie 2023 Etichete: , , , ,

Ministerul Afacerilor Externe(MAE) informează românii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Belgia că, în perioada 29-30 iulie ac, va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair. Astfel, se vor înregistra perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând și legături cu România. 

Cetățenii români care intenționează să călătorească în această perioadă folosind serviciile companiei Ryanair, înspre/dinspre R. Belgiei, sunt rugați să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat.

Call Center permanent, pentru românii din străinătate

De asemenea, românii pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Controlorii de trafic aerian din întreaga Europă au anunțat că vor intra în grevă.  Inițiativa lor  afectează peste 12.600 de zboruri pe zi, conducând la  d întârzieri sau anulări în perioada următoare, transmite Reuters.

Angajații companiei Eurocontrol, care gestionează spațiul aerian european, sunt nemulțumiți de salarii și de condițiile de muncă.

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW