Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Avarii în Capitală: Spitalele Matei Balș și Colentina, dar și sute de blocuri nu au căldură și apă caldă

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 26 noiembrie 2021

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat vineri, 26 noiembrie, că a oprit furnizarea căldurii și a apei calde în mai multe zone din Capitală, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare.

Sute de blocuri sunt afectate, dar și două spitale. Este vorba despre Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș și Spitalul Clinic Colentina.

Lista zonelor afectate și data/ora estimării punerii în funcțiune a agentului termic poate fi consultată AICI.

„Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic in teren in vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, a transmis compania Termoenergetica.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW