Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Autoturismul fostului ministru Ilan Laufer, lovit în plin de un șofer care nu ar fi acordat prioritate de trecere SURSE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 26 august 2023 Etichete: ,

Fostul ministru al mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 2017-2018, Ilan Harry Laufer, a fost implicat sâmbătă, 26 august, într-un accident rutier în municipiul Câmpina, unde un șofer care nu a acordat prioritate de trecere a intrat în mașina condusă de fostul oficial, potrivit surselor Main News. 

În urma impactului a rezultat rănirea fostului ministru, precum și a soției și celor doi copii minori, fiind transportați la spital pentru investigații.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Conducătorul celuilalt autoturism implicat în accident a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază și nu a acordat prioritate de trecere.

Laufer a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018 în Guvernul Mihai Tudose. Înainte de a fi ministru, Ilan Laufer a lucrat pentru Guvernul României în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014.

De asemenea, prin firma sa de consultanță imobiliară H&L Retail Group, Ilan Laufer a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M pe piața din România și a contribuit la dezvoltarea brandului Zara în țară și a celorlalte nume din portofoliul companiei Inditex.

Laufer este fondatorul Platformei Social Liberale (PSL), un partid politic de centru.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW