Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Autoturism strivit între două tiruri pe A1 București-Pitești / 5 persoane și-au pierdut viața UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 19 septembrie 2023

UPDATE ora 12:09: În urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

Autoturismul strivit este un microbuz cu 8+1 locuri, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, într-o intervenție la Digi24.

Misiunea este în dinamică. Salvatorii încearcă să afle dacă mai există victime prinse între fiarele contorsionate.

UPDATE ora 09:55: Traficul este blocat pe sensul spre București. Elicopterul SMURD a revenit la locul intervenției.

UPDATE ora 09:51: Victima din autoturismul albastru a fost transportată de către un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca.

Șoferul din tirul galben este în evaluare SMURD la fața locului, urmează a fi transportat la spital.

Acționează Detașamentul Special de Salvatori cu Autospeciala pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanță Giurgiu.

Un autoturism a fost prin între două tiruri pe autostrada A1 București-Pitești la km 17, sensul spre București, în dimineața zilei de marți, 19 septembrie. Accesul către victime este extrem de dificil. În evenimentul rutier sunt implicate 4 vehicule, dintre care 2 tiruri, informează ISU București-Ilfov. 

În autoturismul de culoare albastră a fost găsită o persoană încarcerată, iar în tirul de culoare galbenă a fost găsit șoferul, descarcerat de salvatori. În tirul gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale.

Un al doilea autoturism se află între cele două tiruri, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane.

-Știre în curs de actualizare-

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF)

Comentarii