Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Autostrada Transilvania | O firmă din Turcia, desemnată câștigătoare pe tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 august 2020 Etichete: , ,

Firma turcească Nurol Insaat Ve Ticaret a fost desemnată câștigătoare, marți, la licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului Nușfalău – Suplacu de Barcău (13,55 km), parte din Autostrada Transilvania.

Nurol Insaat Ve Ticaret a câștigat acest contract cu oferta de 384,1 milioane de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Durata contractului este de 24 de luni, din care: șase luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților sau plângerilor formulate în cadrul procedurii.

Compania Nurol Insaat Ve Ticaret a mai fost desemnată câștigătoare la licitațiile pentru proiectarea și execuția loturilor 1 și 3 din Autostrada A0 Centura București nord, însă deocamdată nu au putut fi semnate contractele din cauza onor contestații.

Sursa foto: Facebook / Asociația Pro Infrastructură

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *