Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


Autospecială a ISU Harghita care mergea la un incendiu, implicată într-un accident rutier

By news.ro , in Stirile zilei , at 27 noiembrie 2022 Etichete: , , ,

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier, în timp ce se deplasa spre comuna Plăieşii de Jos pentru a interveni la stingerea unui incendiu. În urma accidentului, autospeciala a ieşit de pe şosea, doi pompieri fiind răniţi.

Potrivit ISU Harghita, a fost anunţat un incendiu la acoperişul unei case din comuna Plăieşii de Jos, satul Iacobeni. Spre locul intervenţiei s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi autoscara şi a fost alertat şi SVSU Plăieşii de Jos.

Una dintre autospecialele de stingere care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieşii de Jos a fost implicată într-un incident rutier şi a părăsit partea carosabilă. Din primele informaţii sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior şi leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a precizat sursa citată.

Acolo s-au deplasat 3 cadre din Grupa operativă şi intervin 2 echipaje SAJ.

Potrivit sursei citate, cei doi subofiţeri sunt conştienţi, starea lor este stabilă şi vor fi transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

Autospeciala este avariată şi va fi tractată. Totodată, intervenţia de stingere nu a fost afectată, întrucât au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficienţă a misiunii de răspuns.

Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW