Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


Autoritățile maghiare impun reguli pentru mașinile care tranzitează Ungaria. Ce trasee rutiere pot fi utilizate

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 martie 2020 Etichete: ,

Autoritățile maghiare au stabilit reguli pentru mașinile și cetățenii care tranzitează Ungaria. Mai exact, au fost stabilite traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea țării, stațiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcările unde se poate staționa, precum și punctele de frontieră care pot fi utilizate.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, traseele sunt valabile pentru cetățenii sau transportatorii care intră în Ungaria din alte state decât Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia.

sursa foto: MAE

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri că a purtat un dialog cu reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe pentru a fi propus la nivel european un culoar de transport de marfă, în condițiile în care mai multe state au impus restricții la frontieră.

Într-o declarație de presă, joi, 12 martie, ministrul interimar al Internelor, Marcel Vela, a anunțat închiderea a mai multe puncte de trecere a frontierei, la graniţa României cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova.

sursa foto: MAE

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com