Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Autoritățile chineze au termen 6 zile să construiască un spital pentru pacienții infectați cu virusul ucigaș

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Autoritățile chineze au termen doar 6 zile să construiască un spital în care să fie tratați exclusiv pacienții infectați cu coronavirus, potrivit unui ordin din Wuhan.

Deja au început construcțiile pentru noua unitate medicală. Spitalul va fi construit de la zero, va avea două etaje, și va avea capacitatea de aproximativ 1.000 de paturi, conform presei chineze, citată de Digi24.

7 orașe din China sunt în carantină

Șapte orașe din China au intrat în carantină și au fost închise. Până acum, 25 de persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus și mai mult de 800 s-au îmbolnăvit.

Virusul riscă să se extindă în toată lumea. Deja sunt cinci persoane în Scoția și una în Irlanda de Nord care se află sub monitorizare din cauză că sunt suspecte că au fost infectate cu coronavirus.

Primele îmbolnăviri din cauza coronavirusului au apărut acum o lună în China, iar în scurt timp infecția s-a răspândit și în Coreea de Sud, Thailanda și Japonia.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că noua tulpină de coronavirus din China s-ar putea răspândi la nivel mondial și a îndemnat spitalele din întreaga lume să se pregătească pentru astfel de cazuri.

sursa foto: alfaomega.tv

 

 

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/autoritatile-chineze-au-termen-6-zile-sa-construiasca-un-spital-pentru-pacientii-infectati-cu-virusul-ucigas/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/autoritatile-chineze-au-termen-6-zile-sa-construiasca-un-spital-pentru-pacientii-infectati-cu-virusul-ucigas/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *