Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Autoritățile au anunțat data la care s-ar putea deschide agențiile de pariuri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: ,

Agențiile de pariuri stradale, cazinourile și sălile de jocuri de noroc s-ar putea deschide la data de 15 iunie, conform unui anunț făcut de consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, Sorin Constantinescu.

„Au fost o grămadă de discuții și întâlniri între asociații ca să cada de acord cu privire la normele sanitare care trebuie să se aplice pentru o protecție cât mai bună pentru jucători. Sunt condiții generale care sunt peste tot, la toate localurile de acest gen, dar și specifice pentru fiecare activitate în parte. Din ce am văzut în presă declarațiile premierului și ale membrilor Guvernului, dacă nu mai cresc cazurile, probabil că din 1 iunie se deschid terasele și din 15 iunie restaurantele. Mergând pe această paralelă că s-au închis în același timp cu jocurile de noroc, s-ar putea redeschide tot pe 15 iunie”, a declarat Sorin Constantinescu pentru Cazino365.ro.

Redeschiderea se va produce cu o serie lunga de reguli ce vor trebui aplicate atat de clienti cat si de angajați.

Prin urmare, clienții vor mai avea voie în incinta locațiilor doar dacă au mască de protecție, nu au simptome ale bolii, nu au călătorit în zone roșii și nu au intrat în contact cu persoane testate pozitiv.

De asemenea, organizatorii de jocuri de noroc vor trebui sa păstreze o distanta de 1,5 metri între clienți. De asemenea, anumite aparate fie vor fi scoase din funcțiune, fie vor fi mutate. Pentru fiecare patru metri pătrați ai locației va fi permis accesul unui client.

Sursa foto: tipandcash.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW