Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Autoritățile americane caută o româncă care ar fi furat verigheta actriţei Lily Collins

By news.ro , in Stirile zilei , at 6 noiembrie 2023

Autorităţile americane caută o femeie care ar fi furat bijuterii şi carduri de credit din dulapurile unui hotel spa şi studio de yoga din West Hollywood, inclusiv verigheta actriţei Lily Collins, vedeta din serialul „Emily in Paris”, potrivit Departamentului şerifului din comitatul Los Angeles, scrie latimes.com.

Suspecta Andreea Cătălina Roşca, în vârstă de 34 de ani, călătoreşte prin ţară comiţând infracţiuni similare, a precizat departamentul şerifului într-un buletin postat pe reţelele de socializare. Anchetatorii cred că aceasta este asociată cu grupări specializate în furt din România, se arată în comunicat.

Lui Collins, care s-a numărat printre victime, i-au fost furate verigheta, inelul de logodnă şi câteva electronice din dulapurile hotelului în luna mai, potrivit TMZ. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul Netflix „Emily in Paris”.

Hotelul, care a fost jefuit în două ocazii, nu a fost identificat de departamentul şerifului sau de TMZ.

Potrivit departamentului şerifului, Roşca are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe care figurează numele Nicole Morri. A fost emis un mandat de arestare pe numele ei.

Oricine are informaţii a fost rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secţia şerifului din West Hollywood.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW