Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


AUR: Protestele societății civile independente continuă. Sechestrați în case, românii se ridică

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 martie 2021

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că „protestele societății civile independente” împotriva măsurilor de prevenție împotriva COVID-19 vor continua și marți. 

Protestele societății civile independente continuă și astăzi și vor continua atâta vreme cât actuala coaliție de guvernare nu va pleca urechea la glasul unei Românii zdrobite sub povara actualelor măsuri dictatoriale. Falimentați, rămași fără slujbe, încărcați cu dobânzile care se adună lună de lună , mințiți pe „canale oficiale”, sechestrați în case, lipsiți de cele mai banale plăceri ale vieții, românii se ridică”, se arată într-o postare pe Facebook a partidului AUR.

Aproximativ 4.000 de persoane au protestat luni seară în București, în timp ce în orașele mari din țară, precum Oradea, Constanța, Sibiu, Craiova, Timișoara sau Cluj-Napoca s-au strâns în jur de câteva sute.

Violențele nu au lipsit în Capitală, după ce mai mulți protestatari au aruncat cu petarde și obiecte contondente în forțele de ordine, 12 jandarmi având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma protestelor împotriva restricțiilor, organizate în 70 de localități, Jandarmeria a aplicat 650 de amenzi, în valoare totală de peste 400.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: FOTO Violențe la protestele anti-restricții / Jandarmeria: 188 de persoane au fost identificate

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: Manifestările violente, extremismul și xenofobia sunt intolerabile. Autoritățile responsabile cu gestionarea pandemiei trebuie să facă mai mult

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW