Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


AUR a cooptat doi foști președinți de filială USR

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 21 aprilie 2021

Dan Rădulescu, fost deputat și fost președinte al filialei județene Prahova a USR, și Raluca Amariei, fost vicepreşedinte al USR şi fost lider al filialei judeţene Sibiu, au fost cooptați de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a declarat Raluca Amariei.
„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a precizat Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

Încă doi dintre fondatorii USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor. Românii iubitori de patrie strâng…

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Marţi, 20 aprilie 2021

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW