Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe timpul nopții/ VIDEO Poliția Română, avertisment pentru cetățeni

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 martie 2020 Etichete: , , ,

Luni seară, la ora 22:00, a intrat în vigoare prevederea ordonanței militare nr.2, conform căreia circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00- 06:00 va fi permisă doar pentru anumite motive, printre care deplasarea la serviciu, consult medical care nu poate fi amânat sau cumpărături de primă necesitate.

În intervalul orar 22:00-06:00, oamenii vor avea voie să iasă din case doar pentru deplasarea la serviciu, consult medical de urgență, cumpărături absolut necesare, asistență pentru persoanele în vârstă sau pentru însoțirea copiilor, desfășurarea de activități fizice individuale în aer liber sau pentru nevoile animalelor de companie. Cei care vor ieși în acest interval orar din locuințe vor trebui să aibă la ei o declarație pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării.

„Între orele 22:00 – 6:00, circulația în afara locuinței e permisă doar pentru motivele recomandate mai sus. Pentru verificarea motivelor de deplasare, persoanele sunt obligate să prezinte legitimația de serviciu sau declarații pe propria răspundere, care cuprinde nume, data nașterii, adresa, motivul deplasării. Fac excepție sistemul de ordine publică și securitate națională, guvernul, administrația prezidențială. Se aplică din 22 martie ora 22:00.”

Poliția Română le transmite cetățenilor să rămână în case pentru circulația lor și a celor din jur:

Documentele necesare celor care ies din casă după ora 22:00

Model de Declarație pe proprie răspundere

Model adeverință angajator

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW