Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Atribuțiile primarului Sectorului 2, preluate de viceprimar. Edilul, în izolare după ce soția lui a fost confirmată cu Sars-CoV-2

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 22 noiembrie 2020 Etichete: , ,

Primarul Sectorului 2 anunță că atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimar după ce soția lui a fost confirmată cu Sars-CoV-2. Radu Mihaiu este în izolare, testul COVID fiind negativ.

„S-a confirmat. Testul soției a ieșit pozitiv. Al meu e deocamdată negativ. Toată familia e în izolare acasă. Suntem bine până acum, doar câteva simptome ușoare.
Asta nu înseamnă că sunt în concediu. Sunt non-stop în contact telefonic cu echipa mea și voi continua să lucrez prin ei în tot ce am pornit de la preluarea mandatului. Ei vor fi ochii și urechile mele în primărie și am toată încrederea că lipsa mea fizică temporară nu va fi un impediment. În antreprenoriat m-am bazat mereu pe forța echipei. În Primărie am intrat cu aceeași filosofie de muncă.
Fiind contact direct și în izolare, toate atribuțiile primarului vor trece automat în grija viceprimarului. Ne-am pregătit pentru acest scenariu și ambii viceprimari au fost ținuți mereu la curent cu tot ce se întâmpla în instituția noastră. Vom continua să ne consultăm și să lucrăm împreună pentru a trece cu bine peste acest moment dificil.
Pandemia ne forțează pe toți să ieșim din zona de confort și să depunem efortul necesar pentru a continua. Eu sunt încrezător și știu că putem găsi forța necesară să trecem cu bine peste această criză sanitară.
Aveți grijă de voi, de familiile voastre și de oamenii cu care intrați în contact. Multă sănătate și curaj vă doresc”, a transmis edilul.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW