Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Aterizare de urgenţă la Bucureşti a unui avion al companiei Lufthansa

By news.ro , in Stirile zilei , at 19 octombrie 2022

O aeronavă a companiei Lufthansa care zbura de la New Delhi la Frankfurt a aterizat de urgenţă, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul ”Henri Coandă” Bucureşti, după ce un pasager de 36 de ani a suferit un atac de cord. Acesta a fost stabilizat de un echipaj medical al aeroportului, fiind preluat apoi de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Aeronava îşi va continua cursa spre Frankfurt.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti a intervenit, miercuri, reuşind să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 36 de ani.

”Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord. Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat şi un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul şi l-a transportat la spital”, a arătat sursa citată.

Avionul urmează să îşi continue zborul către Frankfurt. Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale.

”Faptul că, în situaţii de urgenţe medicale, piloţii aeronavelor care survolează regiunea sud-est europeană aleg să aterizeze la Otopeni vine să dovedească încă o dată profesionalismul şi dedicarea echipei medicale şi personalului de sol al aeroportului CN Aeroporturi Bucureşti”, au afirmat reprezentanţii CNAB.

Sursa foto: Facebook / Bucharest Airports

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW