Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Atacatorul de la mall-ul din Brăila, condamnat la 30 de ani de închisoare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 4 decembrie 2019 Etichete: , ,

Marius Valentin Parfenie, autorul atacului din mall-ul din Brăila, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, conform unei decizii a Tribunalului Brăila. Bărbatul în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina, anul trecut, într-un centru comercial și a rănit mai multe persoane.

Atacatorul a fost condamnat  pentru un cumul de infracțiuni, respectiv trei tentative de omor, tâlhărie, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului constând în pedepsele închisorii de 10 ani, 8 ani, 12 ani, 20 de ani, 3 ani, 4 ani, 1 an şi 2 luni şi respectiv 1 an şi 2 luni, acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 20 de ani închisoare la care se adaugă sporul obligatoriu de 13 ani, o lună şi 10 zile reprezentând o treime din restul celorlalte pedepse, rezultând pedeapsa principală rezultantă de 33 de ani, o lună şi 10 zile de închisoare.

Constatând că pedeapsa principală rezultantă depăşeşte maximul general al pedepsei închisorii de 30 de ani, dispune ca inculpatul să execute pedeapsa principală rezultantă a închisorii de 30 de ani”, se arată în decizia judecătorului.

Anul trecut, mai exact pe 11 noiembrie, un bărbat în vârstă de 20 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu mașina în ușile de acces de la Mall Brăila, rănind zece persoane, din care și doi copii. Anterior atacului. tânărul a înjunghiat  un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

sursa foto: Digi24

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW