Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


ATAC LA MOSCOVA. Bilanţul victimelor a ajuns la 137 de morţi

By news.ro , in Stirile zilei , at 24 martie 2024 Etichete: ,

Bilanţul victimelor atacului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova a ajuns la 137 de morţi, a anunţat serviciul de presă al Comitetului de Investigaţii din Rusia, potrivit TASS.

„Identificarea celor decedaţi continuă. Până în prezent, au fost găsite 137 de cadavre. Trei dintre victime sunt copii. Ancheta la faţa locului continuă. Au fost identificate şaizeci şi două de cadavre”, a precizat comitetul.

Potrivit serviciului de presă, „patru seturi de echipament de luptă, peste 500 de cartuşe şi 28 de încărcătoare, precum şi două pistoale Kalaşnikov aparţinând atacatorilor au fost recuperate de la locul tragediei”. „Un pistol Makarov şi un încărcător Kalaşnikov au fost confiscate de la suspecţii care au fost reţinuţi într-o maşină Renault în regiunea Briansk”.

În seara zilei de 22 martie, un atac terorist a vizat sala de concerte Crocus City Hall. Potrivit celor mai recente date, bilanţul victimelor este de 137 de morţi, dar ar putea creşte. 180 de persoane au fost rănite.

Unsprezece suspecţi implicaţi în atacul terorist au fost reţinuţi, inclusiv patru asasini care încercau să fugă în direcţia frontierei ucrainene.

Sursă foto: X

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW