Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


AstraZeneca a reluat studiile pentru a găsi un vaccin împotriva COVID-19

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , ,

AstraZeneca a reluat studiile pentru a găsi un vaccin împotriva COVID-19, la câteva zile după ce au fost suspendate. Compania susține că reluarea studiilor nu ar reprezenta un pericol. 

După ce, în data de 6 septembrie, au fost întrerupte testele clinice privind descoperirea unui vaccin contra COVID-19, AstraZeneca a decis reluarea studiilor clinice, conform AFP.

Unui participant la studiile clinice i-a fost descoperită o „potențială boală inexplicabilă”, iar compania a decis suspendarea testelor. Ulterior, comitete independente și autorități de reglementare internaționale au deschis o anchetă.

Sâmbătă, AstraZeneca a anunțat că Medicines Health Regulatory Authority (MHRA) a confirmat faptul că reluarea studiilor nu ar reprezenta un pericol.

Pascal Soriot, directorul AstraZeneca, a declarat, joi, că putem avea un vaccin COVID-19 până la finalul anului sau începutul anului viitor.

CITEȘTE ȘI: Uniunea Europeană speră ca până la finalul anului să primească 30 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Prepel

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW