Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Asociația „Dăruiește Viață” va dona o secție modulară de ATI către Spitalul Județean de Urgență Neamț

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 noiembrie 2020

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a anunțat că Asociația „Dăruiește Viață” va dona o secție de Anestezie și Terapie Intensivă modulară Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț. Viitoarea Secție ATI va fi compusă din 32 de containere, cu 16 paturi în total.

Președintele CJ Neamț a precizat că secția ATI modulară va fi dotată cu aparatură ultramodernă, stație de oxigen mobilă și un spațiu destinat ambulanțelor.

Astăzi, m-am întâlnit cu membrii Asociației „Dăruiește Viață“, care doresc să doneze o Secție de Anestezie și Terapie Intensivă modulară Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și am stabilit locația pe care aceasta va fi amplasată, cât și cele necesare pentru punerea ei în funcțiune.

La discuții au participat și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, specialiști în fluide medicale, proiectanți și conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Viitoarea Secție ATI este compusă din 32 de containere, cu 16 paturi în total, și va veni dotată cu aparatura ultramodernă, cu stație de oxigen mobilă, și un spațiu destinat ambulanțelor care vor deservi unitatea sanitară mobilă.

Vreau să le mulțumesc reprezentanților Asociației „Dăruiește Viață“ pentru acest gest extraordinar și pentru solidaritatea de care au dat dovadă și donatorilor care au contribuit la conturarea tuturor proiectelor derulate de către această organizație neguvernamentală.

În această perioadă, când niciun spital din țară nu mai are locuri în secțiile de anestezie și terapie intensivă, am toată aprecierea față de acești oameni cu suflet mare, care vin și ne oferă ajutorul lor. În felul acesta medicii pot salva pacienți aflați într-o stare foarte gravă, dându-le o nouă șansă la viață!”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Astăzi, m-am întâlnit cu membrii Asociației „Dăruiește Viață“, care doresc să doneze o Secție de Anestezie și Terapie…

Publicată de Ionel Arsene pe Luni, 23 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos/Virgil Simionescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW