Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Asistent medical arestat preventiv după ce ar fi încercat să violeze o colegă chiar în incinta spitalului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 29 mai 2020 Etichete: , , ,

Un asistent medical de la Spitalul Orășenesc Horezu din județul Vâlcea a fost arestat preventiv fiind acuzat că a încercat să violeze o colegă de serviciu, chiar în incinta unității medicale. Conducerea spitalului spune că a deschis o anchetă internă.

Agresorul și victima lucrează la Compartimentul de Sterilizare a instrumentarului medical, iar incidentul s-ar fi petrecut la schimbul de tură, scrie Mediafax.

Mai mult, bărbatul este chiar reprezentantul Ordinului Asistenților Medicali în cadrul spitalului, adică cel care le dă asistenților medicali certificatele de liberă practică.

Potrivit procurorilor, timp de două ore, bărbatul ar fi forţat-o pe colega sa, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată, să întreţină relaţii sexuale cu el.

„În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orăşenesc Horezu, unde este angajat în funcţia de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întreţină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcţia de asistent medical, în cadrul aceleiaşi instituţii”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu

Managerul spitalului, Constantin Popescu, a declarat, joi seara, că a aflat despre această situaţie abia în 26 mai, când asistenta medicală a făcut o sesizare, reclamând că a fost hărțuită sexual.

„Eu am aflat în data de 26 mai. Atunci a venit asistenta şi a depus o sesizare în care spune că a fost <hărţuită sexual> de el. Nu am alte detalii. Am deschis o anchetă internă.(…) Ei lucrează la Compartimentul Sterilizare, iar acolo nu au acces nici pacienţi, nici alte persoane”, a declarat Constantin Popescu, managerul Spitalului Orăşenesc Horezu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW