Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Armata va participa la NEVERSEA

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 iulie 2023

Militari și tehnică aparținând Ministerului Apărării va participa la festivalul NEVERSEA, care se desfășoară, în perioada 6 – 10 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Standul MApN va fi reprezentat de militari din Centrul 39 Scafandri, operatori din Forțele pentru Operații Speciale, specialiști din structurile specializate în neutralizarea dispozitivelor explozive (EOD), militari din Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, elevi și studenți din instituțiile militare de învățământ.

În cadrul expoziției statice, vizitatorilor le vor fi prezentate armamentul din dotarea Forțelor pentru Operații Speciale (FOS), autospeciala de intervenție și robotul EOD (Explosive Ordnance Disposal), din dotarea echipelor EOD și îl veți putea cunoaşte pe Ares, cel mai nou membru patruped al echipei.

Militarii Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” vă vor învăța și arăta cum se fac exercițiile de drill team, elevii Școlii de Maiștri Militari ai Forțelor Navale vă vor învăța să faceți noduri marinărești și vom avea și atelier unde veți fi iniați în tehnici de prim ajutor.

De asemenea, reprezentanți ai Centrului Militar Zonal Constanța vor oferi detalii celor interesați de cariera militară.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW