Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Arafat, despre cei care nu cred în coronavirus și protestează: Îi aștept la spital

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 iulie 2020 Etichete: , ,

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, le-a transmis celor care nu cred în coronavirus și protestează că „îi așteaptă la spital”.

Întrebat duminică, la Antena 3, ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei, Arafat a răspuns:

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti, şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi… Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a adăugat Raed Aradat, conform News.ro.

Când i s-a atras atenţia că abordarea sa este cinică, Arafat a spus:

„Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW