Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Aproximativ 5 milioane de țigarete, descoperite într-un TIR la Vama Bechet

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 februarie 2024

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet au descoperit într-un TIR condus de un bulgar, 4,72 milioane de țigarete (236.000 pachete de țigări), pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproape 5 milioane de lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar șoferul este cercetat pentru contrabandă.

„La data de 25.02.2024, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat la intrarea în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar în vârstă de 37 de ani, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, produse de patiserie refrigerate din Grecia în România. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat desigilarea și efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite în interiorul compartimentului marfă, ascunse prin metoda capac, în spatele produselor de patiserie, mai multe cutii ce conțineau o cantitate semnificativă de țigarete”, a transmis Poliția de Frontieră.

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW