Tuesday, January 26, 2021
Jurnalism corect


Aproape 80 de români, repatriați din Arabia Saudită

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 11 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de miercuri, au fost repatriați 77 de cetățeni români care se aflau în Regatul Arabiei Saudite. 

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de 10 iunie a.c. au revenit în țară 77 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Arabiei Saudite, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne„, transmite MAE.

Repatrierea acestora a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Riad-București.

Cu această ocazie a fost posibilă și revenirea în statul de reședință a 13 cetățeni sârbi, nouă cetățeni bulgari, doi cetățeni francezi, doi cetățeni sirieni, un cetățean ungar, un cetățean iordanian, un cetățean croat, un cetățean palestinian, un cetățean saudit și un cetățean din Bosnia și Herțegovina.

sursa foto: Inquam photos/ George Călin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW