Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Aproape 10.000 de polițiști vor fi prezenți în stradă în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 29 noiembrie 2020

Aproximativ 10.000 de polițiști vor acționa în stradă în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie pentru a menține ordinea și siguranța publică, dar și pentru a verifica respectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Recomandarea noastră este ca şi în această perioadă să respectăm regulile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică, evitând vizitele şi deplasările care nu sunt esenţiale. În toată ţara, poliţiştii vor acţiona, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Aceasta a precizat că 5.000 de pompieri vor fi pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale și pentru gestionarea solicitărilor primite din partea cetățenilor.

În aceeaşi perioadă, 6.000 de jandarmi vor fi în teren pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, precum şi pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW