Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Apel fals la 112: Un copil a pus pe jar autoritățile, spunând că este blocat într-un canal din sectorul 4

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 6 august 2019 Etichete: , , , ,

Un apel fals la 112 a mobilizat, în sectorul 4 al Capitalei, polițiști pompieri și jandarmi. Cu toții încercau să dea urma unui copil de 9 ani care a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că a fost blocat de un alt copil într-un canal. Imediat s-au format echipe mixte care timp de 4 ore au căutat băiatul în zona Apărătorii Patriei.   

Apelul a fost înregistrat în jurul orei 14.30. Potrivit ISU București, convorbirea dintre operator și copil a durat aproximativ 35 de minute.

Apelul a fost primit la ora 14.38, de la un copil care a spus că este într-un canal, sub carosabil, fiind băgat acolo de un alt copil care a acoperit gura canalului cu capacul.

La fața locului au venit echipe mixte de pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători de la Apa Nova. Pentru acțiune au fost mobilizați peste 70 de polițiști din sectoarele 3,4 și 5.

Copilul a fost găsit în jurul orei 19.00, după patru ore de căutări. Acesta a fost identificat la domiciliu,  părinții fiind amendați cu 500 de lei.

 

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW