Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Antrenorul de înot de la CS Dinamo acuzat că ar fi violat o fetiță de 7 ani antrena zilnic grupe formate din 8-10 copii

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 15 februarie 2024

Instructorul de înot de la Clubul Dinamo, arestat de polițiști miercuri seară fiind acuzat că a violat o fetiță de șapte ani, era colaborator al academiei din martie 2023 și avea zilnic în grijă grupe formate din 8-10 copii, a precizat o reprezentantă a Clubului Dinamo, la Digi24.

Instructorul de înot în vârstă de 20 de ani a fost arestat preventiv miercuri, 14 februarie, pentru 30 de zile, prin decizie a judecătorului pentru drepturi şi libertăţi al Tribunalului Bucureşti.

În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2.

Reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo au anunțat încă de miercuri seara că l-au dat afară pe tânăr.

„Nu este angajat, este un colaborator în cadrul academiei, angajat cu contract de activitate sportivă, colaborează din martie 2023. În fiecare zi avea program de activitate în bazinul de înot.

Se ocupa de partea de inițiere, unde sunt grupe de 8-10 copii, activitatea se desfășoară în bazinul de 25 de metri, nu poți să aglomerezi cu mulți copii”, explică reprezentanții Clubului Dinamo.

Părinții au acces la antrenamentele copiilor

„Dorim să reiterăm că, încă de la deschiderea secției de înot, am oferit părinților posibilitatea de a asista la antrenamente, promovând astfel o cultură de transparență și siguranță. Încurajăm continuarea acestei practici, reafirmând deschiderea noastră către orice sugestii sau preocupări din partea părinților și a sportivilor”, a transmis CS Dinamo miercuri seară.

De asemenea, clubul a furnizat Poliției înregistrările video de pe camerele de supraveghere amplasate în apropierea piscinei.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW