Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


ANP verifică modul de implementare a măsurilor pentru prevenirea coronavirusului în penitenciarele din țară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 20 martie 2020 Etichete: , , ,

Administrația Națională a Penitenciarelor a început de vineri să verifice modul în care sunt implementate măsurile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în penitenciarele din România. 

„În vederea asigurării unui management funcțional pe linia conduitei preventive impuse la nivelul sistemului administrației penitenciare, în actualul context epidemiologic, Administrația Națională a Penitenciarelor a inițiat, începând cu data de 19.03.2020, o serie de acțiuni de verificare a modului în care sunt implementate, în unitățile subordonate, măsurile de primă urgență prevăzute în Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, art. 47”, transmite ANP.

Primele verificări au fost făcute la Penitenciarele București-Jilava, București-Rahova, Mărgineni, Ploiești, Ploiești-Târgșorul Nou, Penitenciarul-Spital București-Rahova și Penitenciarul-Spital București-Jilava.

Controalele au vizat: „componenta de acces în unitate, sub aspectul modului în care se realizează triajul epidemiologic la intrarea în serviciu a cadrelor, respectarea măsurilor igienico-sanitare și dotarea corespunzătoare cu materiale și echipament de protecție”.

ANP transmite că, în urma verificărilor, nu au rezultat deficiențe.

sursa foto: Dreams Time

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW