Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


ANP: Tentativă de evadare la Penitenciarul Gherla. Cum a încercat un deținut să fugă din închisoare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Un deținut încarcerat în Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze scobind peretele, însă a fost prins, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Potrivit ANP, un deținut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla folosind un obiect ascuțit improvizat.

„Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, a fost sesizată Poliția Municipiului Gherla, fiind, totodată informat și judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

„Menționăm că, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui incident, precum și pentru identificarea și eliminarea factorilor de risc asociați siguranței deținerii și regimului penitenciar, o echipă constituită din specialiști de la nivelul aparatului central al Administrației Naționale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla”, se mai arată în comunicatul ANP.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 28022 additional Information to that Topic: mainnews.ro/anp-tentativa-de-evadare-la-penitenciarul-gherla-canp-tentativa-de-evadare-la-penitenciarul-gherla-cum-a-incercat-um-a-incercat-un-detinut-sa-fuga-din-inchisoare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/anp-tentativa-de-evadare-la-penitenciarul-gherla-canp-tentativa-de-evadare-la-penitenciarul-gherla-cum-a-incercat-um-a-incercat-un-detinut-sa-fuga-din-inchisoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW