Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


ANOSR le recomandă studenților să-și procure bilete de tren gratuite, înainte de intrarea în vigoare a OUG care elimină această facilitate

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România le recomandă studenților să-și procure bilete de tren gratuite cu anticipație, înainte de intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență care elimină această facilitate.

„În iminența unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului care ar elimina transportul feroviar gratuit al studenților, ordonanță care are șanse mari de a fi adoptată la ședința de guvern de mâine și care ar putea fi publicată chiar mâine seară în Monitorul Oficial al României, și în lumina declarațiilor de astăzi ale prim-ministrului, anunțăm toți studenții că pot procura bilete gratuite la transportul feroviar cu o anticipație de 20 de zile. Biletele procurate gratuit cu anticipație rămân valabile în ciuda unei Ordonanțe de Urgență care ar schimba regimul acestei facilități”, a transmis ANOSR, pe Facebook.

În iminența unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului care ar elimina transportul feroviar gratuit al studenților,…

Publicată de ANOSR pe Miercuri, 17 februarie 2021

În încercarea de a echilibra bugetul pe anul 2021, Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență prin care gratuitatea la călătoriile cu trenul pentru studenți este înlocuită cu facilitatea achiziționării biletelor cu o reducere de 50%. Proiectul de act normativ ar urma să fie adoptat joi, în ședința de Guvern, urmând să intre în vigoare la trei zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

Sursa foto: Inquam Photos / Ana-Maria Dumtiru

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW