Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


ANI: Șeful Biroului de achiziții de la Universitatea „Valahia” nu poate justifica 160.000 din declarația de avere

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 1 octombrie 2019 Etichete: , ,

Șeful Biroului de Achiziții de la Universitatea Valahia din Târgoviște nu poate justifica aproape 160.000 euro din declarația de avere, anunță Agenția Națională de Integritate. În urma verificărilor s-a constatat că există o diferență semnificativă între veniturile încasate și declarate de Ionel Goglea. Ca urmare, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Târgoviște.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 663.940 lei (aprox. 159.556 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către GOGLEA IONEL, persoană cu funcție de conducere în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, în perioada deținerii funcției publice”, se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Târgoviște, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Ionel Gogle.

Potrivit declarației de avere, Ionel Goglea are două terenuri, unul intravilan de 1350 mp și unul agricol de 7500mp, dar și o casă de locuit 390mp. Mai deține și două autoturisme.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW