Wednesday, May 31, 2023
Jurnalism corect


Angajații HoReCa, protest pașnic față de măsurile adoptate de Guvern

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 august 2020 Etichete: ,

Angajații HoReCa vor protesta, miercuri, față de măsurile adoptate de Guvern. Între orele 17:00 și 18:00, cei care lucrează în această industrie sunt așteptați să iasă în fața localurilor, pentru a-și manifesta, în mod pașnic, nemulțumirile legate de ignoranța autorităților. 

Ignoranța autorităților este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României!
Dacă lucrezi în sau pentru industria HORECA participă la protestul de miercuri 19 august pentru a trage impreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400000 ce lucrează în această industrie.
Aici se află scrisoarea deschisă adresată domnului prim-ministru Ludovic Orban : https://www.facebook.com/horaromania/posts/2719789631624440?__tn__=K-R
Miercuri, între orele 17:00 și 18:00 întrerupem vânzarea și ne poziționăm în fața restaurantelor și a teraselor cu pancarte (pancartele se găsesc aici, trebuie doar printate: https://we.tl/t-k6jCEE6YkQ) și ne exprimăm pașnic și conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulțumirea față de măsurile adoptate.

Alătură-ni-te, împreună suntem mai puternici!”, este descrierea evenimentului organizat de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

De asemenea, Organizația Patronală Hora a publicat o scrisoare deschisă, ce îi este adresată Premierului României, Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW