Tuesday, February 27, 2024
Jurnalism corect


Angajații din Ministerul Justiției vor lucra online, după depistarea în instituție a primului caz de COVID-19

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 9 aprilie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunţat joi, că angajaţii din minister vor reveni în sediu în data de 14 aprilie, iar până atunci activitatea va fi desfăşurată online și telefonic.

„Acum câteva minute am fost informat în legătură cu confirmarea unui caz de COVID-19 în Departamentul de buget-finanţe. (…) Am dispus deja măsurile prevăzute legal într-o astfel de situaţie. Veţi primi online şi o instrucţiune formală privind activitatea în perioada imediat următoare şi procedurile aplicabile conform legii (…) Până atunci vom lucra online, fiecare dintre dumneavoastră să îşi asigure capacitatea de a lucra online şi telefonic, pentru a asigura continuitatea activităţii ministerului chiar şi în condiţiile date. Şefii de compartimente îşi coordonează subordonaţii pentru ca evacuarea să se facă fără panică şi dezordine şi pleacă ultimii din locaţia compartimentului coordonat. În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul ministerului”, le-a transmis Cătălin Predoiu angajaților din minister, potrivit Agerpres.

Ministerul Justiției a confirmat, joi, primul caz de Covid-19 în interiorul instituției. Este vorba despre o persoană care lucrează la departamentul de buget finanțe și nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de trei aprilie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW