Tuesday, April 30, 2024
Jurnalism corect


Suspiciuni de coronavirus în Parlament | Angajații din Comisia de Învățământ din Senat au fost trimiși acasă / Casa Poporului s-ar putea închide pentru turiști

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , ,

Toți angajații Comisiei pentru Învățământ din Senat au fost trimiși acasă, luni, din cauza suspiciunilor de coronavirus. De asemenea, conform surselor mainnews.ro, se ia în calcul posibilitatea restricționării turiștilor care vor să viziteze Palatul Parlamentului. 

Mai mult, s-ar putea decide ca sălile din Casa Poporului să nu mai fie închiriate pentru evenimentele din perioada următoare.

Soțul unei femei care lucrează în Comisia pentru Învățământ din Senat, este angajat la OSIM. O femeie de 42 de ani din București care lucrează la OSIM a fost diagnosticată, vinerea trecută, cu coronavirus.

Preventiv s-a luat decizia ca toți angajații Comisiei să fie trimiși acasă până la noi directive. Ședința de săptămâna aceasta a Comisiei va fi suspendată.

Suspiciuni de coronavirus există și la Palatul Victoria. Aceiași femeie care lucrează la OSIM și care este purtătoare de Covid-19 a luat contact cu două persoane care lucrează în Guvernul României.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *