Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Angajată Metrorex, infectată cu coronavirus. Femeia a luat virusul de la soțul ei care a fost confirmat anterior

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 aprilie 2020 Etichete: , ,

O angajată a Metrorex, care lucrează în Biroul Achiziții, a fost confirmată cu virusul Covid-19. Femeia nu a intrat deloc în contact cu călătorii, iar din 14 aprilie era în concediu de odihnă.

”Metrorex informează că, în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu soţul acesteia care a fost testat şi confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testată şi confirmată pozitiv”, a transmis, joi, Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, începând cu data de 14 aprilie, angajata se afla în concediu de odihnă, iar colegii care au intrat în contact cu ea vor intra în izolare, iar spațiul unde își desfășura activitatea va fi dezinfectat.

”În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunţat autorităţile  competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri”, a mai transmis Metrorex.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW