Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Andreea Moldovan, primită cu flori la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2021

După ce a fost demisă de prim-ministrul Florin Cîțu din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan a fost întâmpinată cu flori de mai multe persoane în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov.

„Am fost la Spitalul de Infecțioase Brașov. Aici a declarat doamna dr. Andreea Moldovan că se întoarce. Se întoarce să-și facă meseria de a ajuta la salvarea de vieți.
Azi s-au adunat destul de multe flori pentru doamna doctor și pentru tot personalul medical. Chiar dacă ea este încă în București, poate ajutați și voi să ajungă mesajul la ea.
Poate se întămplă asemenea gesturi în alte orașe. În toate ar trebui! Let’s do it!”, a scris Radu Hossu, unul dintre cei care i-a oferit flori Andreei Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

Am fost la Spitalul de Infecțioase Brașov. Aici a declarat doamna dr. Andreea Moldovan că se întoarce. Se întoarce să-și…

Publicată de Radu Hossu pe Joi, 15 aprilie 2021

Amintim că Andreea Moldovan a părăsit, miercuri, sediul Ministerului Sănătății într-un cor de invective adresate de două protestatare de profesie, sub privire impasibile ale jandarmilor. În condițiile în care România suferă din plin la capitolul meritocrație, scena a revoltat, pe bună dreptate, o parte importantă a opiniei publice.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW