Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Anchetă la un centru școlar pentru copii cu nevoi speciale, după ce o profesoară ar fi lovit un elev


 Poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce o profesoară ar fi lovit un copil, în timp ce supraveghea elevii, după orele de curs, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” din Timişoara. La acest moment, investigațiile sunt în curs și nu s-au dispus măsuri preventive, potrivit reprezentanților IPJ Timiș. 

Mama unui elev de 13 ani de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” din Timişoara a sesizat Poliţia, după ce băiatul a fost lovit de o profesoară, potrivit IPJ Timiş. Potrivit informațiilor Main News, minorul ar fi fost prins că fuma în toaleta unității școlare, iar supraveghetoarea a considerat că este necesar să-i aplice o corecție fizică.

„La data de 24.05. 2023, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, în timp ce se afla în incinta unui centru şcolar din Timişoara unde este instituţionalizat, ar fi fost lovit de către un cadru didactic”, a transmis IPJ Timiş. Până la publicarea acestei informații, conducerea Centrului pentru Educație Incluzivă „Paul Popescu Nevreanu” Timișoara nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere cu privire la această situație. La acest centru școlar învață copiii cu nevoi speciale.

CITEȘTE ȘI: George Roman, director la „Salvați Copiii”: România are legislație pentru combaterea hărțuirii la școală, dar nu se aplică

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW