Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Anchetă la Poliția Dâmbovița. Fiica celor doi soți morți în exploziile de la Crevedia spune că a fost agresată de polițiști

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 30 august 2023 Etichete: , ,

Autoritățile au mai dechis o anchetă în cazul exploziilor de la Crevedia, administrativă, de data aceasta. Inspectoratul de Poliție(IPJ) Dâmbovița face verificări, după ce fiica celor doi soți care și-au pierdut viața a susținut că a fost agresată de polițiști.

Oicialii IPJ Dâmbovița spun că femeii care reclamă abuzul  i s-ar fi permis accesul în locuința părinților săi, alături de soț, pentru a lua unele documente și pentru a hrăni animalele. Ei au fost însoțiți de un polițist care le-a cerut să nu filmeze deoarece în zonă sunt desfășurate cercetări. Bărbatul a refuzat indicațiile polițistului, ar fi devenit recalcitrant și astfel a fost amendat. În ceea ce privește o posibilă bruscare a fiicei celor două victime de către polițiști, urmează să se verifice comportamentul anchetatorilor.

„Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de polițiști, conducerea Inspectoratului de Politie Județean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce privește comportamentul polițiștilor în timpul evenimentului”, a transmis IPJ Dâmbovița, miercuri, 30 august.

Reamintim, în urma exploziilor de la o stație GPL din Crevedia au murit două persoane, iar 56 au fost grav rănite(cadre MAI).

Sursă foto: Pixabay

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW