Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Anchetă internă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași/ Paznicii ar lua bani pentru pachetele cu mâncare aduse de rude pacienților internați

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iunie 2020 Etichete: , , ,

Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași a demarat o anchetă internă, după ce agenții de pază ai unității au fost acuzați că iau bani pentru pachetele cu mâncare aduse de rudele pacienților în spital.

Ancheta de la Spitalul de Boli Infecţioase a fost declanşată după ce câţiva angajaţi ai firmei de pază ar fi luat bani de la aparţinătorii care veneau cu pachete cu mâncare pentru rudele internate în unitatea medicală. Suma cerută pentru fiecare pachet ar fi de cel mult zece lei.

„Având în vedere aspectele negative prezentate în spaţiul public privind unii angajaţi ai firmei de pază, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase anunţă că a declanşat o anchetă în acest sens şi va solicita firmei de pază să ia măsuri urgente pentru remedierea situaţiei. Rugăm pe această cale pe toţi pacienţii şi vizitatorii care au cunoştinţă de aceste aspecte să aducă la cunoştinţă direct conducerii spitalului pe mail-ul secretariat@infectioase.ro. Suntem conştienţi că astfel de aspecte aduc prejudicii calităţii actului medical şi pun în umbră profesionalismul cadrelor medicale”, a precizat, sâmbătă, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ.

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW