Tuesday, June 15, 2021
Jurnalism corect


Anchetă epidemiologică la Complexul de Servicii Sociale Găeşti / 11 angajați, depistați cu coronavirus

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 3 iulie 2020 Etichete: , , ,

Un număr de 11 angajați de la Complexul pentru Servicii Sociale Găeşti, din 60 testați, au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19. În total au fost testați

„Ca urmare a testării bilunare profilactice a salariaţilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa, la Complexul pentru Servicii Sociale Găeşti au fost testaţi toţi cei 60 de salariaţi, iar pentru 11 dintre ei rezultatul primit astăzi, 02.07.2020, a fost pozitiv. Menţionăm că la acest moment toate persoanele identificate pozitiv la testarea profilactică sunt asimptomatice”, precizează DSP Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

S-a dispus testarea și a 64 de copii care locuiesc în centru. Cei 11 angajați confirmați cu Covid-19 au fost transportați la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

„Ancheta epidemiologică este în derulare conform metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus, actualizată în iunie 2020”, mai informează DSP Dâmboviţa.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW