Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Anca Florea, consilier general PSD și fostă realizatoare de emisiuni, numită de Gabriela Firea directorul Circului Metropolitan

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 februarie 2020 Etichete: , , ,

Consilierul general al PSD, Anca Florea, a fost numit de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, director al Circului Metropolitan București. Florea va ocupa temporar această funcție.

Anca Florea, fostă realizatoare de emisiuni culturale la Radio România Actualități și Antena 3, va ocupa postul de director al Circului Metropolitan București până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director al circului, după ce actorul Bogdan Stanoevici a fost demis de la conducerea instituției.

 „Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cat mai multe spectacole de calitate!

Primaria Capitalei anunta ca, de azi, doamna Anca Florea a preluat atributiile functiei de manager al Circului Metropolitan Bucuresti, pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director la aceasta instutie, conform legislatiei in vigoare.

Cu o vastă experiență jurnalistică, cunoscută voce de radio și realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat și o serie de posturi cu atribuții în management și comunicare, atât în Radiodifuziunea Română cât și în cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio România Actualități, Redactor-Șef Știri la TVR Internațional, membru CA la Radiodifuziunea Română etc”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui anunț făcut în urmă cu aproximativ doi ani de către consilierul PNL Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook, Anca Florea este mama Sabinei Iosub, jurnalistă la Antena 3, apropiata Gabrielei Firea, al cărei tată a fost numit de edilul Capitalei în conducerea Companiei Municipale de Iluminat Public.

Actorul Bogdan Stanoevici a fost demis pe 4 februarie de primarul general al Capitalei de la conducerea Circului Metropolitan București. Acesta a fost acuzat de management defectuos și de folosirea ineficientă a fondurilor publice, după un control al Corpului de control al Gabrielei Firea.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/anca-florea-consilier-general-psd-si-fosta-realizatoare-de-emisiuni-numita-de-gabriela-firea-directorul-circului-metropolitan/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *