Tuesday, February 27, 2024
Jurnalism corect


ANAF a identificat trei companii care ar putea avea legături cu persoane din Rusia aflate pe lista de sancțiuni

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 martie 2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală a identificat trei companii care ar putea avea legături cu două persoane fizice, respectiv o persoană juridică aflate pe lista sancțiunilor europene, a precizat joi, 3 martie, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Cu privire la sancțiunile internaționale impuse Rusiei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 202/2008 privind punerea în aplicare a sancțiunilor internaționale, Agenția Națională de Administrare Fiscală este autoritatea competentă în cazul sancțiunilor de blocare a fondurilor sau a resurselor economice care se află în proprietatea, sunt deținute de sau se află sub controlul, direct sau indirect, al persoanelor fizice ori juridice care au fost identificate ca fiind persoane sau entități desemnate. Pe baza informațiilor primite de la instituțiile abilitate, până în prezent, ANAF derulează proceduri specifice pentru un număr de 3 persoane juridice care ar putea avea legături cu 2 persoane fizice, respectiv o persoană juridică, listate în Regulamente/Decizii europene”, a precizat reprezentantul Guvernului.

Uniunea Europeană a impus o serie de sancțiuni mai multor companii rusești și cetățeni ai acestei țări, ca urmare agresiunii militare asupra Ucrainei.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW